100_5219

Det är med skräckblandad förtjusning  jag läser brevet som bekräftar att jag fått en plats i årets Konst i kvarn. Hjärtat slår lite extra när jag tänker på att detta är allra första gången som jag ställer ut mina bilder för andra att ta del av. Många funderingar och känslor – men det är väl en del av det som är spännande i livet – att utmana sig själv och göra sådant vi längtat efter och önskat oss. Mina bilder kommer att finnas där under perioden 11-17 JULI, självklart kommer jag att vara där så mycket som det är praktiskt möjligt. Jag vill passa på att njuta av att vara mitt i, när en dröm går i uppfyllelse. Jag hoppas att ni tittar förbi, mer info. kommer.

Jag har skrivit om det tidigare, men det tåls att påminnas om: SÄTT UPP MÅL I LIVET. Livet blir enklare när vi tar ut en riktning och vet vart vi är på väg. Det hjälper oss att fatta beslut, drömmar och mål blir en mental frizon att vila i när det blåser runt oss och vi behöver något konkret att hålla fast i.

I går var jag på en helt fantastisk hundkurs med Alexandra Ortega, ni ska få läsa mer i ett kommande inlägg. Alexandra är utbildas hos Cesar Millan – mannen som talar med hundar (en av mina stor förebilder) och hon är lika klockren i sina analyser av var ”hundproblemen” kommer ifrån.  Självklart är de vi som håller i kopplet som behöver mer insikt och kunskap om hur vi beter oss tillsammans med våra fyrbenta vänner. Jag anser att jag kan en hel del om hundar och hur jag interagerar med dem, men jag lärde mig SÅ otroligt mycket av henne och det vi gjorde tillsammans med de övriga kursdeltagarna. Det här är en sådan grej som man måste uppleva för att förstå. Jag hoppas att vi kan bjuda hit Alexandra till Umeå så fler kan få lära sig mer om hundpsykologi.

Önskar er en fin dag/Susanne

Kommentera

Post Navigation