Inför SINNESROVECKAN som var ett bloggevenemang här på min blogg, skapade jag även en sida på Facebook med samma namn. Efter SINNESROVECKANS slut, har jag fortsatt att skriva inlägg på den FB-sidan. Fler och fler upptäcker och gillar sidan vilket är väldigt roligt. SINNESROVECKAN är i första hand tillägnat alla som är nära vän, kollega eller anhörig till någon med beroendeproblematik. Självklart är alla andra också välkommen att gilla och ta del av mina inlägg, utlottningar och bilder. Men som sagt, fokus ligger på att lyfta fram anhörig/närståendeperspektivet.

För er som är ny besökare på bloggen kan jag berätta att jag även här skriver om medberoende, att leva nära en person med beroendeproblematik. Vill du läsa vad jag skrivit finns olika alternativ att välja under KATEGORIER i högerspalter. För er som vill läsa lite mer om just vad medberoende kan vara, kan du börja här: VAD ÄR MEDBEROENDE. Därefter kan du klicka dig vidare till nästa inlägg, längst ner på sidan.

Jag kan även rekommendera att läsa inläggen under SINNESROVECKAN.

Under hösten följer jag upp SINNESROVECKAN med SINNESRODAGEN som blir ett evenemang i verkliga livet. Planering pågår för fullt. Jag vill sätta ramar och formen för detta innan det blir sommar och semestrar. Jag vet av erfarenhet att saker och ting tar både längre tid och mer energi än man först tänkt sig. Av den anledningen vill jag vara ute i god tid.

Det var allt för i dag. Önskar er en fin dag/Susanne

Kommentera

Post Navigation