våga

Så var den allra första SINNESROVECKAN över för denna gång – nästan. Det kommer ett inlägg till inom kort, men officiellt är den avslutad. Jag måste säga att det har varit mycket av många saker.

 • Mycket bra respons från de som deltagit
 • Mycket fin feedback på idén om SINNESROVECKAN
 • Mycket tid som jag lagt ned på att genomföra detta
 • Många som har besökt bloggen
 • Många ”nya” som gillat min FB-sida – SINNESROVECKAN

Tack alla som gillat, delat vidare och deltagit i tävlingen – och tack för mail med viktig feedback.

Timmen är sen och det blir bara ett kort inlägg just nu. Vinnaren i utlottningen av boken: ”Släpp kontrollen – Vinn friheten” kommer att presenteras under dagen.

Syftet med SINNESROVECKAN har varit att inspirera, väcka hopp och mod att söka stöd och hjälp om man behöver. Att leva nära en person med beroendeproblematik är inte lätt och kan ha ett högt pris om man inte tar hand om sig själv. Kanske man inte förstår det full ut när man är mitt i ett kaos av känslor och inte riktigt orkar se och känna efter hur verkligheten ser ut. Men när stormen har lagt sig något – våga känna efter och be om hjälp. Du är inte ensam!

Önskar er en bra dag/Susanne

2 Thoughts on “Våga känna efter…

 1. Sinnesroveckan skulle vi behöva lite oftare.. Och Du har verkligen inspirerat! Hoppet behöver vi nog förmodligen påminna lite oftare.. Att det finns alltså. Så att vi inte tappar det efter vägen!

  Gillar förresten de söta teckningarna. 🙂 Kram H

  • susanneperneholm on 30 mars, 2015 at 12:30 said:

   Hej och tack för din kommentar. Kul att du gillar mina teckningar. Ja, visst är det så att vi behöver påminna oss själva och varandra att hoppet finns.
   Kram Susanne

Kommentera

Post Navigation