Nu är de flesta intervjuerna gjorda. Det har varit väldigt roligt och intressant att få ta del av så mycket kunskap, klokskap, engagemang och värme. Nu återstår att tyda mina ”kråkfötter” och skriva ihop bra presentationer. Ärligt talat känner jag en aning prestationsångest komma krypande. Vecka 9 kommer att vara en ”skrivarvecka”. Jag har några dagar som jag kan planera upp precis som jag vill och det är inte alltid det enklaste att få struktur och hålla sig till det när man har 24 timmar till sitt förfogande. Jag funkar bäst under lagom press samt en ”Att göra lista” på skrivbordet där jag kan bocka av allt eftersom saker blir klara.

I skuggan av mitt engagemang för SINNESROVECKAN har jag äntligen fått mina nya tröjtryck. Jag har provtryck och jag har tvättat tröjorna. Fungerar perfekt. Äntligen säger jag bara. Jag har inte riktigt hunnit glädja mig åt det ännu, men det kommer. Webbshopen fungerar, sånär som på en liten detalj som jag kommer att fixa inom kort, men det får hur bra som helst att beställa. Så jag har smygit igång det hela med en Facebooksida – som ni gärna får gilla. Expressyourselfdesign. Men självklart vill jag presentera mina allra första egendesignade tröjortryck.

Tröjorna finns i två olika modeller. En ”vanlig” t-shirt samt en med lite rundare halsringning. Jag vill att mina tröjortryck ska förmedla viktiga budskap samtidigt som de ska vara estetiskt tilltalande. Jag tänker att de som gillar mina tröjor också kan: Visa vem du är.

SINNESROBÖNENdenna fantastiska bön som vägleder oss i livet. Här har min dotter designat rosorna.

150112_sinnesrobönen_dam2

 

 

SWIM OR DIEfortsätt kämpa, håll huvudet högt – oavsett vad.

dam_swim or die 13

 

WHO WE LOVE IS OUR OWN BUSINESSdet borde vara en självklarhet att få älska vem vi vill – utan att behöva försvara det.

who we love dam3

Jag hoppas att ni gillar mina tröjtryck och vill du beställa kan du gör det här: www.bf24.se Allteftersom kommer fler motiv samt fler färger.

Dags att avrunda/ Ha en fin dag.

Gillar du dagens inlägg – dela gärna vidare/Susanne

2 Thoughts on “Visa vem du är…

  1. Men vad roligt med fler produkter, jag bara måste skaffa den med fisken.

Kommentera

Post Navigation